Het naaktstrandje is een van de dichtstbijzijnde stranden van Thermen Berendonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Het naaktstrandje is een van de dichtstbijzijnde stranden van Thermen Berendonck. © Bert Beelen

Thermen Berendonck met borden in actie tegen illegale saunagasten

WIJCHEN - Waarschuwingsborden moeten illegale saunabezoekers gaan weren van het nieuwe wellnessoord Thermen Berendonck in Wijchen. Het in mei geopende saunacomplex heeft te maken met zwemmers die vanaf andere stranden rondom de Berendonck-plas naar het strandje van de sauna zwemmen. Vanaf daar kunnen zij verder het saunaterrein op komen. 

51 reacties

 • DeKromme

  3 jaar geleden
  Dus heb ik die zelfde avond een  email gestuurd dan zou je wel een antwoord verwachten niks.toen ik een tweede email stuurde was de eerste mail er tussendoor geglipt dus verwijderd nooit meer berendonck voor mij
 • DeKromme

  3 jaar geleden
  Het was de 25e juli dat ik geweest ben zeer warm. Maar het eten was echt te zout en niet een klein beetje te zout nee echt goed te zout. Zeg maar kg jozo zout zout. 
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Wanneer de opgietingen nu zoveel beter zijn zal dat zo zijn, maar verbaast het mij wel een beetje. Want die saunacabine zal nog steeds dezelfde zijn en die biedt gewoon niet veel ruimte voor de opgieter. En als er verder wat verbeterd is, dan was dat ook wel nodig ook, net zoals toen met het parkeerterrein. En voor mijn laatste keer kwam ik regelmatig en sinds '85, toen nog bij de 1e eigenaar met die papegaai, later bij Frans & Desirée, vervolgens bij Frans & Theo (v/h kurkcentrum) en tenslotte bij de huidige familie/eigenaar.
 • Greatest

  3 jaar geleden
  Een naturist is inderdaad niet iedereen. Dan zouden er ook mensen in badkleding tussen zwemmen....
 • Greatest

  3 jaar geleden
  haha, helemaal gelijk!