Het is nu nog stil bij Thermen Berendonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is nu nog stil bij Thermen Berendonck. © Eveline Van Elk

Thermen Berendonck telt af naar 1 juli: ‘Hele sluiting was onnodig, sauna juist gezond’

WIJCHEN - Woensdag mag iedereen weer naar de sauna. Twee maanden eerder dan eerst door ‘Den Haag’ was opgelegd. Maar is de 1,5 metersauna nog wel leuk? Directeur Fabian Dolman van QWR, waaronder Thermen Berendonck valt, lobbyde fanatiek voor een vervoegde openstelling. ,,Die hele sluiting was onnodig.”

28 reacties

 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Als ze buffet zouden gaan aanbieden mogen ze waarschijnlijk meteen de deuren weer sluiten en anders zou ik dat wek vinden. Vanwege risico op verspreiding van virus hebben ze nu juist niet voor niets in de meeste EU landen het aanbieden van buffetten (voorlopig) verboden. En er zijn sauna's die de gasten extra tijd geven om gebruik te maken van het restaurant.
 • Theo van de Vorst

  2 jaar geleden
  Nog een extra gratis tip voor de afdeling marketing: als gasten gebruik maken van het restaurant en/of buffet compenseer dan hun maximale aanwezigheidsduur met een bepaalde tijd. Zo kunnen ze rustig genieten en gaat dit niet ten koste van de tijd voor het saunabezoek. Ook hiermee kun je extra goodwill maar zeker ook omzet generen.
 • Theo van de Vorst

  2 jaar geleden
  Ben erg teleurgesteld in het beleid van Berendonck. Heb vanaf het begin al verschillende malen een 20 badenkaart gekocht en de laatste met de bedoeling om deze vooral in de zomer van 2020 te kunnen gebruiken. Natuurlijk kan Berendonck er niets aan doen dat ze vanwege de Corona-crisis moesten sluiten maar dat de geldigheid van de badenkaart niet kan of automatisch wordt verlengd vind ik een kwalijke zaak die getuigd van zeer slechte marketing. Bovendien kost het Berendonck verder  niets, kweek je een hoop goodwill en zorg je voor een betere spreiding. 
 • CCC

  2 jaar geleden
  Gelukkig zijn er mensen die begrijpen dat regels er zijn om stipt na te leven en dat het niet nodig is om na te denken over een visie waarop de regels gebaseerd zouden kunnen zijn. De regels zijn er natuurlijk om zo veel mogelijk te pesten en niet om besmetting te voorkomen
 • Peter

  2 jaar geleden
  Achteraf heb je misschien gelijk dat een sauna mogelijk niet dicht had gehoeven........achteraf.........