Fabian Dolman van de Thermen Berendonck, was in juni 2020 blij dat de sauna's weer open mochten. Na drie maanden moesten ze toen weer dicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabian Dolman van de Thermen Berendonck, was in juni 2020 blij dat de sauna's weer open mochten. Na drie maanden moesten ze toen weer dicht. © Eveline Van Elk

Thermen Berendonck wil open met sneltest op het parkeerterrein, klant betaalt tientje extra

WIJCHEN - Net als zeventig andere saunavestigingen wil Thermen Berendonck in Wijchen op 15 maart weer open. Een sneltest van een tientje op de parkeerplaats moet daarvoor zorgen. Dat zegt directeur Fabian Dolman van saunagigant Quality Wellnessresorts, eigenaar van de sauna aan de Wijchense recreatieplas en onder meer Thermen Bussloo.

3 reacties

 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  Voor mij twee redenen om niet te gaan, een onbetrouwbare sneltest móeten doen zonder klachten (met klachten zou ik niet gaan) en 10 euro extra betalen. De Corona wereld wordt steeds gekker.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Dat sneltest gedoe is heel link. Zo een test zegt namelijk niets. Het kan zonder testen of wat ook open gewoon wat afstand houden en als men toch heel dicht in de buurt komt even niet inademen..
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Zou het ook (grond-) wettelijk zijn toegestaan om eerst bloedafname te eisen voordat je ergens naar binnen mag?
 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Maas en Waal