Rogvleugel, een exclusief gerecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Rogvleugel, een exclusief gerecht. © Shutterstock / Mateusz Gzik

Thermen Berendonck wil restaurant met Michelinster: ‘Samenwerken met een bekende kok uit de regio’

WIJCHEN - Het hotel bij Thermen Berendonck krijgt twee restaurants: een in het topsegment en één van een gemiddeld niveau. De ambitie is een Michelinster.

3 reacties

  • christiaan verdiesen

    6 dagen geleden
    zorg eerst maar dat de horeca in de thermen op orde is , daar valt nog heel wat aan te verbeteren . ipv op hoog niveau te willen opereren .
  • K.J. Gräfe

    1 week geleden
    Jullie vergeten Rijnzicht in Doornenburg. Is ook een restaurant in deze regio met een ster.
  • P.L. Derksen

    1 week geleden
    Goed nieuws, succes!
  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

Maas en Waal