Deelnemer aan een hoodfight, archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemer aan een hoodfight, archieffoto ter illustratie. © Raphael Drent

Tientallen jongeren uit de regio vechten in kasteeltuin: ‘Bijzonder dat het in Wijchen gebeurt’

WIJCHEN - In de tuin achter Kasteel Wijchen hebben de afgelopen twee weken ‘hoodfights’ plaatsgevonden. Bij de gevechten waren tientallen jongeren uit de hele regio betrokken. 

13 reacties

 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Inderdaad Nederland in verval. Is al een tijdje gaande, maar kabinet is wereldvreemd. De burgemeester kennelijk ook. Deze jongens moeten in de gaten gehouden worden, criminelen in de dop. Enkelband om en als ze nog een keer over de schreef gaan, jaar cel, om 6 uur opstaan en flink laten werken. Kennelijk hebben ze te veel energie. Ouders ook opvoeden dat ze hun kinderen in de gaten moeten houden. 12 jaar...
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Laten we nou niet doen alsof dit een nieuw fenomeen is. Vroeger knokten dorpen ook tegen elkaar. Voetbalsupporters treffen elkaar ook graag voor een matpartijtje (Beverwijk, iemand?). Even wat testosteron lossen. Zolang ze er welbewust aan mee willen doen en alleen elkaar schade toebrengen lijkt me dit de paniek niet waard. John de Mol zou hier wel raad mee weten.
 • Ariane van Veel

  4 maanden geleden
  Buurthuizen vaker open, meer voor de jeugd organiseren, meer jeugdwerkers, ouders erbij betrekken, allemaal verwaarloosd terrein na tien jaar Rutte en co.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Ga elkaar maar verplegen bij verwondingen, weet je ook eens wat dat is.
 • Anton Rombouts

  4 maanden geleden
  @WM Breda En waar was Marijke van Beek (burgemeester)----je ziet haar overal met medailles/bloemstukken..) hoort er bij natuurlijk! Zij had direct op de eerste avond assistentie van de politie uit b.v. Nijmegen kunnen vragen.....opsluiten die gasten en ouders verantwoordelijk stellen voor schade. Als gewoonlijk zal ook deze zaak weer onderzocht worden....en...je hoort er nooit meer wat van...pfff

Maas en Waal