Snackbar Zuiderpoort in Wijchen speelt open kaart en toont klanten de eigen energierekening
Volledig scherm
PREMIUM
Snackbar Zuiderpoort in Wijchen speelt open kaart en toont klanten de eigen energierekening © David van Haren

Tonnie speelt open kaart en hangt flink gestegen energierekening in de snackbar: Hierom is je frietje duurder

WIJCHEN - Wie regelmatig een frietje haalt bij snackbar Zuiderpoort in Wijchen, is het wellicht al opgevallen. Naast de prijs van een frietje oorlog of frikandel speciaal hangt sinds kort nóg een prijs: die van de energierekening. Eigenaar Tonnie Verhoeven moest zijn frietprijs al meermaals verhogen en hoopt met de actie op begrip.

14 reacties

 • jan voogt

  3 maanden geleden
  Heb nog geen rekening zien hangen bij de supermarkt,met gemiddelde afmeting van 1000 vierkante meter,en 500 kWh en 20 kuub gas per vierkante meter,kWh 1 euro en gas 3 euro,is ook best veel,600000 euro energiekosten,kont nog denk ik
 • W. Loeffen

  3 maanden geleden
  #Mucho, als je het frietje gewoon zelf gaat halen, dat scheelt je bezorgkosten. En neem dan de fiets, ben je nog gezond bezig ook. Winwinsituatie.
 • Willem Tienen

  3 maanden geleden
  @Nico,na een keer weten we het wel. Sommige winkels hebben idd de deur nog open. Misschien staat hun prijs nog vast. Weet jij veel.
 • Hans Peters

  3 maanden geleden
  Natuurlijk begrijpen we dat, alleen komt elke verhoging bij de consument terecht en ook die kan zijn of haar geld slechts eenmaal uitgeven. Misschien is een iets lagere winst ook een optie
 • Joop v d Toolen

  3 maanden geleden
  Overstappen op een andere leverancier wil ook wel wat helpen in sommige gevallen, heb alleen stroom gebruik =minimaal maar moest toch 136 euro betalen kwam van 14euro pm verleden jaar bij Eneco . Nu heb ik budgetstroom en betaal daar 72 pm voor het zelfde nog veel in mijn ogen maar toch een beter bedrag dan 136 , een schandalig groot verschil en ik heb zon en wind energie is dat ook duurder geworden door die oorlog ???? Kan toch niet ze doen maar wat het is goed dat dat prijs plafond er komt.