Nederland,Wijchen18-02-5-2022

Twee nieuwe raadsleden van D66: Maikel Lukkezen en Miranda Muller.
foto / Koen Verheijden./DG20220117-0015
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland,Wijchen18-02-5-2022 Twee nieuwe raadsleden van D66: Maikel Lukkezen en Miranda Muller. foto / Koen Verheijden./DG20220117-0015 © Koen Verheijden

Twee nieuwe gezichten bij Wijchense D66: ‘Windmolens gaan er komen, ook als het pijn doet’

WIJCHEN - Twee nieuwe gezichten voeren de lijst van het Wijchense D66 aan: Maikel Lukkezen en Miranda Muller. Beiden 35 jaar. De een is geworteld in Maas en Waal, de ander kwam naar Nijmegen voor de studie. 

8 reacties

 • Ariane van Veel

  4 maanden geleden
  D66 denkt nog steeds dat alles in geld is uit te drukken, nu ook weer met financiele compensatie. Eigenlijk is hier sprake van omkoping. Kwaliteit van wonen is niet in geld uit te drukken. D66, focus op wind van de zee, daar moet het vandaan komen. En zorg dat alle daken belegd worden met zonnepanelen. Daar is nog veel te halen. Als het energietransport tenminste op orde is, we praten over de lange termijn.
 • m bruijn

  4 maanden geleden
  Weer een reden om geen D66 te stemmen. Naast het afknijpen van de gepensioneerden hebben ze ook het vernielen van de plattelandsomgeving als hobby.
 • tgm beuningen

  4 maanden geleden
  @P.L. Derksen. Dat is inderdaad heel logisch, want de effectiefste manier om je te profileren als verlichte, deugdzame en noodzakelijke vernieuwer.
 • tgm beuningen

  4 maanden geleden
  Voorschoolse educatie "Kinderen vanaf 2,5 jaar met een (risico op een) onderwijsachterstand door omgevingskenmerken kunnen voorschoolse educatie volgen. Peuters zijn dan spelenderwijs bezig met taal, voorbereidend rekenen, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden. Door voorschoolse educatie op de kinderopvang kunnen deze kinderen een betere start maken op de basisschool."
 • P.L. Derksen

  4 maanden geleden
  De inwoners zijn tegen dus D66 is voor. Logisch!

Maas en Waal