De hulpdiensten in Wijchen na de aanrijding.
Volledig scherm
De hulpdiensten in Wijchen na de aanrijding. © 112 Nieuwsgroep

Verdachte (18) fatale aanrijding Wijchen moet langer vast blijven zitten

WIJCHEN/ WOERDEN - De 18-jarige pakketbezorger, die dinsdagavond werd opgepakt na een fatale aanrijding in Wijchen, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten.

43 reacties

 • Ook

  5 maanden geleden
  Maar tegelijkertijd kan zo iemand wel met een rijbewijs rond rijden.
 • Ook

  5 maanden geleden
  Van zo'n onderzoek wordt het slachtoffer niet meer levend hoor!Dus zo heel erg belangrijk vind ik zo'n onderzoek ook niet.
 • Ook

  5 maanden geleden
  De automatische korting van 1/3 bestaat niet meer!
 • Pipo

  5 maanden geleden
  Zodra je een auto als wapen gebruikt kom je er in de regel qua straf goed mee weg. Dan is de dode gewoon een van de vele verkeersdoden. Valt buiten de statistieken van moord en doodslag.
 • Antonius

  5 maanden geleden
  Rechters hebben in veel zaken ruimte om zwaarder te straffen maar doen dat vaak niet. De politiek heeft daar geen invloed op.
 1. In nog geen tien weken tijd sloopte eierstokkanker ‘supergirl’ Annefleur (28): ‘Daar zaten we, met onze overleden dochter’
  PREMIUM
  3

  In nog geen tien weken tijd sloopte eierstok­kan­ker ‘supergirl’ Annefleur (28): ‘Daar zaten we, met onze overleden dochter’

  WIJCHEN - De 28-jarige Annefleur Botteram, Wijchenaar van het Jaar, overleed in december aan eierstokkanker. Haar moeder Maureen vertelt er nu over: een jaar nadat Annefleur na haar eerste diagnose ‘schoon’ werd verklaard. Vol levenslust maakte ze toekomstplannen. Maar in oktober kreeg ze voor de tweede keer eierstokkanker. Na 9,5 week overleed ze.
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Maas en Waal