Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Veroordeelde Wijchense zorgdirecteur noemt zich ‘psychotherapeut’ en werkt gewoon door

WIJCHEN - De eigenaar en bestuurder van de Wijchense jeugdzorg- en GGZ-instelling Compass GGZ blijkt te zijn veroordeeld voor corruptie, stalking en bedreiging met een stiletto, noemt zich ten onrechte uit psychotherapeut en mag toch gewoon doorwerken met minderjarige cliënten. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft het bedrijf sinds 2018 in beeld, maar het bedrijf kan desondanks het werk in de jeugdzorg tot op heden voortzetten.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Dit soort zaken gebeuren wel meer in onze samenleving , zo kan het gebeuren dat een weggestuurde hoge ambtenaar opeens ergens burgemeester word o.i.d heeft soms ook met vriendjes politiek te maken , dus kan het maar zo gebeuren dat binnenkort onze demissionaire Min. President ergens bank directeur word of uitbater van een bordeel...? dat laatste past heel goed bij zijn uitstraling en z,n vorige baan....
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Iemand moet wel een 2e kans krijgen maar in het geval van dit type likt mij dat niet verstandig. Het kompas van deze creep is nogal eenzijdig op eigen voordeel ingesteld.
 • Christiaan Teunis

  1 jaar geleden
  Joris, het overgrote deel van de zorginstellingen doen het prima. Helaas wordt er niet gehandhaafd en ingegrepen door de zorgautoriteiten.
 • Marloes Achterbeke

  1 jaar geleden
  Zijn naam is zo gevonden en wat walgelijk hoe hij op zijn Facebook de patser uithangt met allemaal dure autos.
 • H.R. Dofpoot

  1 jaar geleden
  Deze man heeft een psychiater nodig, en niet om deze in dienst te nemen.

Maas en Waal