Volledig scherm
PREMIUM
© David van Haren

Verwarrende situatie voor winkels door lockdown: ‘Wij mogen open, anderen moeten dicht. Dat is zuur’

BEUNINGEN - Het Julianaplein in Beuningen op dinsdag (bovenste foto) en een dag eerder (onderste foto). Een groter contrast is amper denkbaar. Maandag was de laatste dag dat de niet-essentiële winkels open waren. Daaronder ook interieur- en decoratiewinkel De Vier Jaargetijden. 

9 reacties

 • Antonius

  3 maanden geleden
  Zolang schiphol nog open is snap ik iedere ondernemer die de grens opzoekt wel.
 • Peter Kampen

  3 maanden geleden
  Gewoon alles dicht behalve de supermarkt, Gaat hier om een dodelijk virus,gebruik je verstand
 • Werner Menkehorst

  3 maanden geleden
  De overheid dient regie te nemen in plaats van het aan burgers en ondernemers over te laten wat betreft wat mogelijk is en wat niet. Ze maken er een potje van. Kom eens met een duidelijke definitie over essentiële winkels. Durf eens échte harde maatregelen te nemen in plaats van die polder oplossingen. De mensen hebben dit nodig.
 • Stuurlui

  3 maanden geleden
  Onze overheid maakt er een potje van door geen duidelijke omschrijvingen te geven. Volgens typisch Nederlands gebruik worden pijnlijke, harde maatregelen niet geconcretiseerd en aan de interpretatie van burgers en in dit geval middenstand overgelaten. Hier wordt regie gevraagd en geen polderen!
 • Jack

  3 maanden geleden
  Action en Hema gaan gewoon (deels) open. Wie is de baas in dit land vraag ik me af! De regering of de winkel giganten? De kleine middenstander is de klos. Deels zijn de horeca en de winkels zelf de veroorzakers. Moest je afgelopen zomer door Nijmegen fietsen, of dat er geen Corona bestond. En dan black Friday etc. . .
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Maas en Waal