Directeur Eric Boeijen van Chefs Culinar voor de nieuwbouw op Bijsterhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Eric Boeijen van Chefs Culinar voor de nieuwbouw op Bijsterhuizen. © Paul Rapp

Voedselgigant is vanuit Bijsterhuizen hard op weg om het hele land te veroveren

WIJCHEN / NIJMEGEN - Achter de bouw van de betonkolos op Bijsterhuizen zit een succesverhaal. Voedselgroothandel Chefs Culinar, is op weg de Nederlandse markt te veroveren.

12 reacties

  • Robert Steen

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat ze geen separatorvlees in hun producten (gaan) verwerken, want dat is echt troep.!!
  • de heer J. Zomers (67)

    1 jaar geleden
    Een dergelijk grote bedrijfsruimte van 17.500 m2 is gezien onze stikstofproblematiek niet wenselijk.Denk dat ze nu geen bouwvergunning meer zouden krijgen.Als je vanuit Wijchen 25 kilometer oostwaarts gaat... dan kom je in Duitsland terecht - het gebied tussen Kleef en Goch.Daar is het stikstofverhaal minder urgent en heb je meer ruimte voor dergelijke grote bedrijfsgebouwen, binnen 5 minuten ben je in Nederland.
  • Sverre Gaffelbaard

    1 jaar geleden
    "Mjah,  men neme 1 deel varken, 1 deel paard, 1 deel koe.....en, niet te vergeten natuurlijk de 'plof' kip en - 'lam' en kalf.voor de kroketten....natuurlijk......Maar van deze 'chef... blief ik niks meer...….!"
  • Jan

    1 jaar geleden
    https://www.chefsculinar.nl/vlees-303.htm Wel goed lezen, Ulk!
  • rob63

    1 jaar geleden
    bij de goede slagers zoals Sanders zuiderpoort wijchen staan ze regelmatig  en die verkoopt geen rotzooi
  1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
    Play

    Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

  2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
    Play

    Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Maas en Waal