‘Wat Sebastiaan deed, moeten we blijven doen: iemand durven aanspreken’

VideoDe dodelijke aanrijding dinsdagavond in de Wijchense wijk De Ververt roept naast boosheid, verdriet en machteloosheid ook één grote vraag op: kunnen we dan tegenwoordig écht niet meer zeggen wat er op ons hart ligt? 

18 reacties

 • Annabel

  2 jaar geleden
  Wat niet wil zeggen dat ik het niet hartstikke moedig vind van deze man dat hij de hardrijder heeft aangesproken hoor.
 • Annabel

  2 jaar geleden
  Je kunt in zo’n geval beter het kenteken noteren en zijn gedrag melden bij zijn baas en/of de wijkagent. 
 • Kaatje

  2 jaar geleden
  Een snotneus van 18 jaar dat een gezin verwoest! Het begint en eindigt inderdaad met opvoeden, dus moeten de ouders van die snotneus net zo goed hard aangepakt worden!
 • Michel Evers

  2 jaar geleden
  Kende Sebastiaan best goed,man was niet bang ik ook niet ga dat tuig gewoon aanspreken,het enige verschil is nu dat ik zelf ook sneller in de aanval ga want daar in is dit stuk tuig hem net voor geweest!
 • HetIsNietAnders

  2 jaar geleden
  Drie maal levenslang met dwangverpleging voor deze van God losgeslagen 18 jarige uitschot.. Ik hoop toch echt dat de Nederlandse rechters dit keer een zeer zware straf opleggen als voorbeeld voor dit soort maatschappij wangedrag. Mijn gedachten gaan naar de familie..
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’