Vorig jaar was de Kasteellaan ook even moeilijk toegankelijk, toen werd gewerkt aan de rotonde tussen de laan en de Nieuweweg.
Volledig scherm
Vorig jaar was de Kasteellaan ook even moeilijk toegankelijk, toen werd gewerkt aan de rotonde tussen de laan en de Nieuweweg. © DG

Wekenlange knip in Wijchense Kasteellaan

WIJCHEN - Wie de komende twee weken Wijchen in of uit rijdt via de Kasteellaan, krijgt te maken met een wegomleiding. De weg wordt ter hoogte van de Violenstraat afgesloten vanwege werkzaamheden: de hele kruising gaat maandag dicht.

2 reacties

 • TheoB

  2 jaar geleden
  Ik woon op de Oosterweg en dat is ook een fietsstraat, de auto's zijn te gast. Het is een route naar het Maaswaal College, dus veel fietsers. Maar ook de bevoorrading van AH en verschillende andere winkels loopt via deze fietsstraat. Maar vrijwel iedereen houdt rekening met de fietsers en dat verhoogt de veiligheid.
 • Roland

  2 jaar geleden
  Grappig fenomeen die fietsstraat, of het is een fietspad waar je met een auto niet rijden mag, of het is een weg met rood asfalt wat de schijn zou wekken dat fietsers er meer zijn dan auto's. Wat overigens niet het geval is.

Maas en Waal