Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Paul Rapp

Wens voor megazuil langs A50 blokkeert drive-in restaurant bij Wijchen

WIJCHEN - Onenigheid over de bouw van een opvallende reclamemast langs de A50 bij Leur staat de komst van een hotel en een fastfoodketen bij Wijchen mogelijk in de weg. Volgens de plannenmakers is zo'n mast van ongeveer 40 meter nodig om klanten te lokken. Wijchen ziet de megazuil echter niet zitten.

13 reacties

 • NoName

  2 jaar geleden
  Nog een Mac of iets dergelijks terwijl velen een gewone woning zoeken. Niemand anders dan een projectontwikkelaar die winst wil maken, heeft belang bij een Mac of horeca variant daarvan. Wellicht is het tevens een doodsteek voor een aantal cafetaria’s in Wijchen. Wijchen is hier niet mee gebaat. Bouw maar een mooi sociaal wooncomplex of zorgcomplex voor beperkten. 
 • janv

  2 jaar geleden
  Je lijkt Rutte wel !
 • janv

  2 jaar geleden
  Als het maar reclame voor een gezond product was  ?? Het is allemaal troep, behalve het ijs !
 • Jeetje

  2 jaar geleden
  "Laten we daar toch es zuinig op zijn" Es?? Echt waar? Ik kan de rest van je betoog niet meer serieus nemen
 • Yola Lusenet

  2 jaar geleden
  Is er vastgesteld dat er behoefte is aan fastfood en fitness in Wijchen? Of is het alleen voor voorbijrijdend verkeer op A50? Die kunnen dan wel even doorrijden, de afslagen staan hier toch een paar keer per dag vast. Bij Leur begint het platteland, laten we daar toch es zuinig op zijn. Daar moet je toch geen Macdonald met parkeerplaats willen, en zo’n zuil, ook een kleinere, is helemaal vreselijk ontsierend! Ga naar Bijsterhuizen met dat ding.  Of bouw wat leuks en moois!!! waar Wijchen wat aan heeft. 

Maas en Waal