Esther van Rossem uit Wijchen startte de Twingo, hoorde het piepje dat waarschuwt voor een lege tank, en keek naar de meter. Leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther van Rossem uit Wijchen startte de Twingo, hoorde het piepje dat waarschuwt voor een lege tank, en keek naar de meter. Leeg. © Eveline van Elk

Wie boort de tank van een Twingo zoals die van Esther open voor benzine? ‘Moet iemand zijn met hoge nood’

WIJCHEN - Dieven boorden een gaatje in de tank van een Renault Twingo in Wijchen en gingen ervandoor met 35 liter benzine. Hoe bijzonder is dat?

3 reacties

 • Frans Bonnes

  2 maanden geleden
  @ J.M. Horst. Als het echt direct na het tanken fout gegaan is, is er misschien verkeerde brandstof getankt. Dat vermeld je in je verhaal in elk geval niet, wat wel aannemelijk zal zijn. De verkeerde brandstof ben je in elk geval kwijt. Die is vaak vermengt met de juiste brandstof en niet meer bruikbaar in moderne auto's.
 • Mark Hennekij

  2 maanden geleden
  Weer een nieuwe manier om aan benzine te komen. Blijf gewoon met je poten, klauwen, fikkens etc van andermans spullen af
 • J.M. Horst

  2 maanden geleden
  Mijn auto ging kort na het tanken op de snelweg kapot en moest worden gerepatrieerd. Bij terugkomst bleek bijna 70 liter verdwenen. De dader?.

Maas en Waal