Wijchen bouwt uitbouw voor Marco na hevig kermisongeluk: ‘Niet voor te stellen, al die hulp’

VIDEOWIJCHEN - Marco van As verloor zijn rechterbeen bij een ongeluk op de kermis in Wijchen. De Wijchense gemeenschap bouwt nu voor hem een uitbouw aan zijn huis. ,,Ongelofelijk, dat de mensen dit vrijwillig doen voor ons.’’

15 reacties

 • Wimpie

  2 jaar geleden
  Ook voor mij onbegrijpelijk, dat iemand een duimpje naar beneden doet, alle lof voor iedereen die het gezin een helpende hand biedt.
 • Bert

  2 jaar geleden
  Wil de persoon zich achter dat ene duimpje naar beneden zich nader verklaren?? Dit is toch gewoon geweldig dat dit gebeurt voor dit gezin! 
 • opaS

  2 jaar geleden
  Noaberschap heerst gelukkig nog in deze plaats. , Top
 • Ton

  2 jaar geleden
  De gemeenschap viert kermis, de gemeenschap helpt ook zeer daadkrachtig wanneer daar hele grote ellende uit voort komt. Dat is de kracht van een relatief kleine woonplaats. Diepe buiging voor al die mensen!!
 • Juske

  2 jaar geleden
  Wat top om dit lezen. Geweldig dat al die vrijwilligers zo helpen. Heel bijzonder en een voorbeeld voor een egoïstische tijd waarin we leven in BV Nederland. Heel veel sterkte Marco.
 1. Vrienden zamelen geld in voor slachtoffer kermisongeluk Wijchen: ‘tijd voor juridisch getouwtrek heeft het gezin van Marco niet’
  PREMIUM

  Vrienden zamelen geld in voor slachtof­fer kermisonge­luk Wijchen: ‘tijd voor juridisch getouwtrek heeft het gezin van Marco niet’

  NIJMEGEN/ WIJCHEN - Een avondje Wijchense kermis met zijn zoontje werd een horroravond voor Marco van As (38). Bij een ongeluk in een attractie verloor hij het ene been en raakte het andere verbrijzeld. Toch gaat het naar omstandigheden goed met hem, laat hij vanuit het ziekenhuis weten. Inmiddels zijn vrienden van Van As een inzamelingsactie gestart.

Maas en Waal