De vlam van een gaskachel.
Volledig scherm
PREMIUM
De vlam van een gaskachel. © ANP XTRA

'Wijchen-Zuid aardgasvrij’ komt stap dichterbij

WIJCHEN - Wijchen-Zuid is opgenomen in het Gelderse project Wijk van de Toekomst. Daarmee is de kans dat (een deel van) de wijk binnen afzienbare tijd aardgasvrij is, een stuk gestegen. 

14 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Via Noorwegen en Rusland is voldoende gas verkrijgbaar.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  In België zijn ze heel blij dat 75% nu aangesloten is op aardgas - zodat ze niet meer op stookolie(mazout) hout en steenkool hoeven te stoken.Ze piekeren er niet over om te gaan stoppen met het gebruik van het schone aardgas.In Nederland hebben we sinds Slochteren (1960) overal aardgas aangelegd, het is doodzonde en onbetaalbaar om dit nu stelselmatig te gaan afsluiten.
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Humor: Nederland kan niet van de buitenlandse verplichtingen af vanwege de centrale Europese markt. Dat betekent dat een inwoner uit Antwerpen net zoveel recht heeft op Nederlands gas als een Amsterdammer. Als Nederland besluit de export op te schorten en alleen nog aan de eigen markt te leveren, trekt Nederland de eigen bevolking voor en dat is tegen de regels van de EU.
 • janv

  1 jaar geleden
  Dom, dom , dom, er komt nog wel weer een tijd dat het gas weer  aangesloten wordt,Alleen jammer van het slopen van de gasputten in Groningen.  Grote kapitaalsvernietiging.Het wordt in Nederland met de dag gekker, vooral met Wiebus aan het  roer .!!
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Klopt, de miljoenen wat ze hieraan besteden, kunnen ze beter besteden aan het bouwen van nieuwe woningen en goedkope huurwoningen.De woningnood wordt alsmaar groter... dat is zorgwekkend.
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Maas en Waal