Wijchenaar (48) komt om het leven door val uit hoogwerker op bedrijventerrein Bijsterhuizen

VIDEOWIJCHEN - Bij een ongeval op bedrijventerrein Bijsterhuizen op de grens van Nijmegen en Wijchen is donderdagmiddag een 48-jarige man uit Wijchen om het leven gekomen. Het slachtoffer is uit een hoogwerker gevallen. 

De Wijchenaar was rond 14.35 uur bezig om de hoogwerker op de trailer van een vrachtwagen te rijden, toen hij zijn evenwicht verloor en uit het bakje naar beneden viel. 

Er is nog een traumahelikopter geland en hulpverleners zijn nog drie kwartier bezig geweest om het slachtoffer te helpen, maar dat mocht niet meer baten.

De arbeidsinspectie en de politie gaan onderzoek verrichten.

Een man uit Wijchen is overleden bij een bedrijfsongeluk op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen.
Volledig scherm
Een man uit Wijchen is overleden bij een bedrijfsongeluk op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen. © Persbureau Heitink
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Maas en Waal