Volledig scherm
Het Kasteel van Wijchen met de nieuwe naam. © foto: eigen foto

WijchenIS schrapt 'IS' na negatieve reacties

WIJCHEN - Het Centrum Management Wijchen heeft de huisstijl en de website van WijchenIS flink op de schop genomen. Ook werd een kleine naamswijziging doorgevoerd: WijchenIS werd Wijchen=. Omdat de laatste jaren de term IS wel erg beladen is geworden.

Volledig scherm
De naamsverandering van WijchenIS naar Wijchen= werd gevierd met een gebakje. © foto: eigen foto

Iedereen die naar Wijchen komt, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Wijchen= wil hier samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgen. Rosanne Pak, die verantwoordelijk is voor de PR en Communicatie van Wijchen=, legt de aanpassing uit: ,,De naam blijft hetzelfde maar met een nieuw jasje. Toen de naam WijchenIS in 2010 bedacht werd, hadden we niet kunnen bedenken dat het woord ‘IS’ zo’n beladen betekenis zou krijgen. We ontvingen steeds meer negatieve reacties op onze naam. De laatste letters zijn echter geen afkorting, maar staan voor Wijchen is...  gezellig, sfeervol, gastvrij.''

Volledig scherm
De naamsverandering van WijchenIS naar Wijchen= werd gevierd met een gebakje. © foto: eigen foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal