Winkeliers in het centrum van Wijchen beginnen een bezorgdienst.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkeliers in het centrum van Wijchen beginnen een bezorgdienst. © Eveline van Elk

Wijchense winkels beginnen bezorgdienst vanwege coronacrisis

WIJCHEN - Winkels in het centrum van Wijchen starten vanaf vandaag een bezorgdienst. Klanten kunnen goederen bestellen die door vrijwilligers gratis worden thuisbezorgd. De actie wordt ondersteund met de verkoop van T-shirts.

Op de site Wijchenis.nl, van het centrummanagement, staat precies welke winkels meedoen en hoe er per winkel besteld kan worden.

,,Er doen allerlei soorten winkels mee: modewinkels, schoenwinkels, de HEMA, de kaasboer’’, zegt centrummanager Yvette Akkermans. Ook café's en restaurants staan op de lijst van deelnemende zaken.

Het idee is in een paar dagen uitgewerkt. ,,Toen bleek dat de horeca dicht moest, zijn we een appgroep begonnen voor alle ondernemers in het centrum’’, zegt Akkermans. ,,Om contact te houden en goede ideeën uit te wisselen. Binnen die appgroep ontstond het idee voor de bezorgdienst.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal