Winkelcentrum Zuiderpoort en omgeving worden grondig opgeknapt. Wanneer dat gebeurt is nog niet bekend. De winkeliersvereniging vindt dat het niet snel genoeg gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Zuiderpoort en omgeving worden grondig opgeknapt. Wanneer dat gebeurt is nog niet bekend. De winkeliersvereniging vindt dat het niet snel genoeg gaat. © Paul Rapp

Winkeliersvereniging: ‘Maak haast met opknap Zuiderpoort’

WIJCHEN - Er moet meer haast gemaakt worden met de aanpak van winkelcentrum Zuiderpoort en omgeving in Wijchen. Dat zegt Henk Sanders, slager en bestuurslid van de winkeliersvereniging Zuiderpoort. ,,Als er niet wordt doorgepakt, kunnen we over tien tot twintig jaar de boel sluiten’’, zegt Sanders.

Sanders heeft een duidelijk beeld voor ogen welke kant het op moet met het winkelcentrum. ,,Er moet meer beleving komen. Mensen moeten niet alleen hun boodschappen hier doen, maar ook de mogelijkheid hebben om hier te verblijven. Er moet meer kant-en-klaar eten te koop zijn. Daar vraagt de jonge generatie om. Daarom zie ik wel ruimte voor een moderne horecavestiging. Iets als La Place bijvoorbeeld. De pizzeria of de snackbar zou die handschoen kunnen oppakken.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal