Volledig scherm
De brandweer blust een brand in een woning aan de Veenhof in Wijchen. © Persbureau Heitink

Woningen ontruimd vanwege uitslaande brand in Wijchen; geen gewonden

updateWIJCHEN – Een uitslaande brand heeft dinsdagavond een bovenwoning aan de Veenhof in Wijchen geteisterd. De bewoners vluchtten op tijd uit het appartement op de eerste verdieping. Ze raakten daarbij niet gewond.

De brand die rond 22.30 uur ontstond in de woonkamer was zo hevig dat de brandweer al snel opschaalde naar een middelbrand.  

De woning maakt deel uit van een appartementencomplex van in totaal tien woningen. De brand woedde in het tweede huis van links op de eerste verdieping. De bewoners van alle appartementen hebben tijdelijk hun huis moeten verlaten.

Het appartement waarin de brand woedde, is onbewoonbaar. De woning daar direct onder heeft volgens een brandweerwoordvoerder waterschade opgelopen. Of de bewoners van dit appartement weer terug hun huis in kunnen, is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal