Illustratie Jeroen Nissen
Volledig scherm
PREMIUM
© Illustratie Jeroen Nissen

Zorgbedrijf Compass steeds verder in het nauw, omstreden directeur kondigt vertrek aan

WIJCHEN/NIJMEGEN/GROESBEEK/SINT ANTHONIS - Het Wijchense zorgbedrijf Compass van de omstreden Koos Föllings raakt steeds verder in het nauw. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft het reeds bestaande verscherpt toezicht verder uitgebreid. Föllings zelf zegt dat hij per 1 december terugtreedt. 

2 reacties

 • Kenneth Tharmaratnam

  1 jaar geleden
  Na het lezen van het artikel zou men zomaar de indruk kunnen krijgen dat de genoemde directeur bij zijn verschillende functies alles in het werk stelt om het ook van de andere kant te mogen ervaren. Als gevangene i.p.v. gevangenisdirecteur of als zorgbehoevende i.p.v. zorgdirecteur.
 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  De krant schrijft dat de gemeente Wijchen per 1 januari geen zaken meer doet met Compass. Ik mis echter een jaartal bij deze datum, is het 2021 of 2022?
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”