Jongere Martijn (rechts op de bank) in het gezin waar hij woont via Kamers met Aandacht, elders in Nederland
Volledig scherm
PREMIUM
Jongere Martijn (rechts op de bank) in het gezin waar hij woont via Kamers met Aandacht, elders in Nederland © Foto Kamers met Aandacht

Zorgjongere komt op kamers wonen bij particulier in de regio

WIJCHEN/ BEUNINGEN/ DRUTEN - Jongeren die uit een zorginstelling komen maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen een veilige woonplek bieden. Dat is het idee achter Kamers met Aandacht. 

5 reacties

 • Mark Pier

  2 dagen geleden
  Wij deden het uit medemenselijkheid, wisten niet eens dat er financiële ondersteuning bij kwam kijken. En met veel plezier gedaan!
 • Benno Wijskamp

  2 dagen geleden
  De jongere betaalt zelf de huur. Waarvoor zijn die 60.000 euro kosten per jongere dan een vredesnaam voor nodig 60.000 EURO ????
 • Marcel Klomp

  2 dagen geleden
  @Joop Arts, wat een zure opmerking. Er zijn mensen die het hart gewoon op de goede plaats hebben. Ik ben zelf in mijn jeugd bij pleeggezinnen ondergebracht geweest. De eerste familie deed het inderdaad om de compensatie. De tweede uit pure medemenselijkheid. Mensen met compassie/empathie bestaan.
 • Corien Rem

  3 dagen geleden
  Goed initiatief, maar het is van de gekke dat aangenomen wordt dat een jongere die nog niet zonder begeleiding kan, ineens zelfstandig is als hij/zij 18 wordt. Daar zit m.i. het echte probleem: stop met die gedwongen en ingrijpende verhuizingen vanwege leeftijd.
 • Joop Arts

  3 dagen geleden
  Waar je zin in hebt... zal financieel wel voldoening geven.

Maas en Waal