Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het nieuwe distributiecentrum van Obelink, dat in Winterswijk wordt gebouwd. De aanblik is vanaf de Groenloseweg. © Obelink Vrijetijdsmarkt

200 nieuwe banen voor kampeergigant Obelink: ‘Dit is een ideale oplossing’

WINTERSWIJK - Vrijetijdsmarkt Obelink telt nu 365 medewerkers, maar wil de komende jaren fors groeien. Als het nieuwe distributiecentrum in Winterswijk klaar is komen daar nog eens 200 banen bij. 

Daarvoor worden mensen op verschillende opleidingsniveaus geworven: niet alleen logistiek, maar ook e-commerce en produktontwikkeling.

Dat beeld schetste Obelink-directeur Berry Velthuis op het gemeentekantoor van Winterswijk. Obelink heeft vier hectare grond gekocht bij het streekziekenhuis Koningin Beatrix, het lege terrein waar ooit de kaasfabriek van Coberco stond.

Winterswijk heeft daarvoor de plannen voor het gezondheidspark flink verkleind. ,,Dit is een ideale oplossing voor ons om in Winterswijk te blijven en ons bedrijf uit te bouwen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek