Volledig scherm
Het legale paasvuur in Meddo. Iets verderop aan de Groenloseweg was een illegaal paasvuur. Foto: Theo Kock © theo kock persfotografie

489 euro boete voor illegaal paasvuur in Winterswijk

WINTERSWIJK - Handhavers van de gemeente Winterswijk hebben zondagavond mensen beboet die aan de Groenloseweg een illegaal paasvuur hadden aangestoken. 

De daders kregen een boete van 489 euro, volgens een woordvoerder van de gemeente Winterswijk. De handhavers waren in de buurt bij het Vuurfestival in Meddo, toen ze hoorden van het illegale paasvuur. 

Het paasvuur aan de Groenloseweg was niet bekend bij de gemeente Winterswijk.

Maandag rukte de brandweer uit voor een illegaal aangestoken paasvuur aan De Maat in Eibergen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volkstuinders uit Winterswijk schenken hun oogst aan Voedselbank om minima te helpen
    PREMIUM

    Volkstuin­ders uit Winters­wijk schenken hun oogst aan Voedsel­bank om minima te helpen

    WINTERSWIJK - Het zit de tuinders van volkstuinvereniging D’n Goarden uit Winterswijk deze zomer niet echt mee: eerst de droogte, toen de hitte en nu weer die plensbuien. ,,Ik had 250 kroppen sla geplant, maar het is allemaal weg, net als de andijvie”, zegt de 74-jarige hobbytuinder Ben Woordes uit Winterswijk. ,,Beetje jammer voor mij, maar vooral voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Gelukkig hebben we het najaar nog.”

Achterhoek