Bij de schietpartij aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk in december vorig jaar zijn door twee agenten vijftien kogels afgevuurd, aldus de advocaten van twee van de drie verdachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de schietpartij aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk in december vorig jaar zijn door twee agenten vijftien kogels afgevuurd, aldus de advocaten van twee van de drie verdachten. © Jan Ruland van den Brink

Advocaten: ‘Politie schoot vijftien keer op verdachten in Winterswijk’

WINTERSWIJK - Bij een schietpartij in Winterswijk in december vorig jaar zijn door twee agenten vijftien kogels afgevuurd. Dat blijkt volgens de advocaten van twee van de drie verdachten uit onderzoek naar de schietpartij aan de Keizersdwarsweg. Twee verdachten en een agent raakten gewond.

14 reacties

 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Voor mij is politie ect aanvallen spelen met je leven En heb je  soms pech. Is namelijk onaanvaardbaar
 • xxx

  2 jaar geleden
  ik had wel gezorgd dat het die 15x ook wel raak was. misschien zelfs meer. is het risico van het vak, jammer dat die het overleeft heeft!
 • Willem65

  2 jaar geleden
  Tuig mag aangepakt worden, geen enkel medelijden voor dit soort “mensen”. Dat geldt trouwens ook voor dit soort advocaten. Dat die ‘s nachts nog kunnen slapen ????
 • Dinand

  2 jaar geleden
  Helaas kunnen de criminelen zich in Nederland als slachtoffer opstellen. Hopelijk worden de politiemensen door rechter beschermd zij zijn tenslotte aangevallen. En als iemand een pistool heeft voel ik mij al aangevallen ook al schiet hij niet. 
 • wilbert

  2 jaar geleden
  ik heb geen medelijden met dat tuig. ik lach de zelfs  om drugsgebruikers hoe ze zich naar de klote helpen.  

Achterhoek