De uitbreidingsplannen van camping Het Winkel in Winterswijk
Volledig scherm
De uitbreidingsplannen van camping Het Winkel in Winterswijk © Marcel Kuster, foto Jan van den Brink

Al duizend handtekeningen verzameld tegen uitbreiding Winterswijkse camping

WINTERSWIJK - De massale onvrede over de uitbreidingsplannen van camping Het Winkel in Winterswijk blijft groeien. Een petitie tegen de uitbreiding werd binnen drie dagen ruim duizend keer ondertekend.

4 reacties

 • R. Huising

  2 maanden geleden
  Ga er maar niet vanuit dat de gemeente Winterswijk het belang ziet van haar inwoners. Zowell de burgemeester als Winterswijks belang hebben het meer op met vriendjes politiek net als Klein Gunnewiejk die is meer Publiciteit ge*l dan belang van inwoners dienen.
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  daar zit een gemeentebestuur die alleen maar vriendjes heeft bij ondernemers. De inwoners scheelt hen geen zier.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Martin de Jong je denkt toch werkelijk niet, dat de gemeenteraad dit tegenhoudt? zij komen ja met de meest slechte plannen om rond Winterswijk diverse projecten op te starten waar de inwoners faliekant tegen zijn.
 • Martin de Jong

  2 maanden geleden
  Wat op de luchtfoto bij het artikel niet goed te zien is, is dat de camping eigenlijk al een stuk groter is. Je kunt namelijk maar een stukje van een groot kampeerveld zien in de linkerbovenhoek. En de uitbreidingsplannen zijn ook groter dan op het plaatje aangegeven: het hele veld aan de linkerkant, op de foto niet zichtbaar, wordt volgebouwd met huisjes. (Dat noemen ze 'ecolodges' zodat het natuurvriendelijk klinkt.) Ik hoop van harte dat de gemeenteraad dit plan snel blokkeert.

Achterhoek