Winterswijk Miste – de hulpdiensten zijn zaterdag avond 24 juli 2021 om 21:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Misterweg-N318.

Ter plaatse bleek er een bestuurster van de weg te zijn geraakt en is aan de linker kant in de berm tegen een boom tot stilstand gekomen door de klap is het motorblok uit de auto gelanceerd en Honderden meter verderop op een parallelweg terecht gekomen.
De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
De auto moet met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf.
Volledig scherm
Winterswijk Miste – de hulpdiensten zijn zaterdag avond 24 juli 2021 om 21:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Misterweg-N318. Ter plaatse bleek er een bestuurster van de weg te zijn geraakt en is aan de linker kant in de berm tegen een boom tot stilstand gekomen door de klap is het motorblok uit de auto gelanceerd en Honderden meter verderop op een parallelweg terecht gekomen. De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De auto moet met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf. © News United

Automobiliste gewond na botsing tegen boom bij Winterswijk: motorblok uit auto gevlogen

WINTERSWIJK/MISTE - Op de Misterweg (N318) is deze zaterdagavond een automobiliste tegen een boom aangereden. Daarbij is de vrouw gewond geraakt. De klap moet zo hard zijn geweest dat het losgeraakte motorblok van de wagen honderden meters verderop landde.