Volledig scherm
Het regende deze week al vaker tijdens de avondvierdaagse in de regio. © Jan Ruland van den Brink

Avondvierdaagse in Achterhoek en Liemers gaan ‘waarschijnlijk’ door

ACHTERHOEK/ LIEMERS - Het begint steeds harder te waaien en de lucht betrekt met donkere wolken. Er is voor vanavond Code Oranje door het KNMI afgegeven en het leek er even op dat de avondvierdaagse uit de Achterhoek en Liemers in gevaar komen. 

De avondvierdaagse in Duiven en Varsseveld gaat vanavond in ieder geval door. De organisatie in Varsseveld meldt op Facebook ‘dat Jan en Freddy achter op het grasveld staan op het moment dat het weer omslaat.’

Ook de kinderen in Dinxperlo kunnen opgelucht ademhalen. ‘Deze laatste avond gaan we gewoon van start’, meldt de organisatie. De deelnemers kunnen tegen een spatje regen. Wel benadrukt de organisatie dat er bij onweer veiligheid het belangrijkste is.

In Winterswijk zijn ze iets minder stellig. ‘De organisatie blijft het weer scherp in de gaten houden’ en vraagt de deelnemers om hun Facebookpagina in de gaten te houden voor verdere berichtgeving. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek