Volledig scherm
PREMIUM
De organisatoren vorig jaar op de vlonder van de Beach Club: Eg Waaijman, Joris Bengevoord, Arjan Bentsink en Danny Oonk. © Dolf Ruesink

Beach Club ondanks beloftes buitenspel bij Bevrijdingsconcert ’t Hilgelo

WINTERSWIJK - De Beach Club aan ’t Hilgelo wordt helemaal buiten het bevrijdingsconcert op 5 mei in Winterswijk gehouden. Ondernemer Jeroen Schreurs is diep teleurgesteld: ,,Terwijl ze beloofd hebben dat ik mee zou doen”.

Vorig jaar werd de persconferentie van het ambitieuze nieuwe project  in Winterswijk nog gehouden op het terras van de Beach Club.  Organisator Danny Oonk stond met de medeorganisatoren – inclusief burgemeester Joris Bengevoord – op de vlonders van de horecagelegenheid van Jeroen Schreurs. Het Bevrijdingsconcert in Winterswijk zou een groot festival worden met een podium op het meer en een festivalterrein op het strand, bestemd voor zeker 5000 mensen. ,,We hebben hem er van meet af aan bij betrokken”, zegt Danny Oonk. ,,Maar Jeroen heeft er zelf voor gekozen niet in te schrijven op de horecatender die wij hebben uitgeschreven.”

Jeroen Schreurs geeft dat toe, maar dat was volgens hem een bewuste keus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek