Beste HEMA van Nederland staat in Winterswijk

videoWINTERSWIJK - De HEMA in Winterswijk is de beste van Nederland. Het filiaal in de Misterstraat in het Achterhoekse dorp versloeg ruim 270 andere HEMA-winkels in ons land en mag zich een jaar lang 'Beste HEMA van Nederland' noemen.

De Winterswijkers nemen de titel over van de winkel in Wijchen, die vorig jaar de beste was. ,,Dit is gewoon super, een kroon op ons werk en een grote waardering voor wat we hier doen’’, zegt filiaalmanager Matthijs Scheuten.

Efteling

De HEMA in Winterswijk is verkozen tot beste HEMA-winkel van Nederland.
Volledig scherm
De HEMA in Winterswijk is verkozen tot beste HEMA-winkel van Nederland. © PR

Hij en zijn team hoorden zaterdagavond dat ze de beste waren tijdens de prijsuitreiking in de Efteling, gepresenteerd door Nicolette Kluijver. ,,Na een mooie dag in het park kwam er een prachtige beloning met de eerste prijs’’, zegt Scheuten.

In het Brabantse attractiepark waren de zestien genomineerde winkels uitgenodigd. Zij waren in de weken ervoor door de directie allemaal beoordeeld op onder meer klantvriendelijkheid en winkeluitstraling. De HEMA in Winterswijk kreeg daarbij de meeste punten.

,,Uiteraard gaan we nog iets leuks doen om het te vieren met onze klanten, maar wat weten we nog niet. We laten het zeker niet zomaar voorbij gaan’’, zegt Scheuten.

De HEMA in Zwijndrecht werd tweede, die in Huissen eindigde als derde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek