Het buitengebied in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het buitengebied in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Bewoners buitengebied Winterswijk slaan alarm: ‘Wees zuinig op ons kleinschalige karakter’

WINTERSWIJK - Het buitengebied van Winterswijk moet beter beschermd worden tegen ontwikkelingen als de mega-uitbreiding van camping Het Winkel in Brinkheurne of de komst van een industrieterrein langs de Misterweg.

5 reacties

 • Henk Jansen

  1 maand geleden
  In de 20 jaar dat ik hier woon heb ik het landschap hard achteruit zien hollen. Het lijkt wel alsof de zittende bestuurders maar 1 belang hebben en dat is vriendjes blijven met de ondernemers. Heb eens lef en zorg eens voor meer groen in plaats van minder!
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  waarom wordt hier niet gesproken over zonnewoestijnen en horizonvervuiling door meters hoge molens? waarom worden dit soort reacties, die er zeker zijn niet geplaatst.
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  De betreffende doorduwende wethouder zal echt niet slecht slapen van de Stichting Buurtschappen Visie. Ik zou weleens willen weten welke groot geld bezitters achter het plan zitten van dat overbodige industrieterrein. Obelink? Of Beter Bed? …. Welke belangen ( geld, vriendjes?)
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Het college zal wel weer zeggen dat het goed voor de economie is, volgens mij hebben ze daar meerdere petten op. "Follow the money" zou ook niet verkeerd zijn voor de zekerheid.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Geheel mee eens Straks is ons land een grote stad met wat parken en vooral veel blokkendozen in het buitengebied Accepteer eens dat ons landje VOL is Op alle fronten Er kan niet meer bij!

Achterhoek