Fahrenheit festival 2018 Beachclub MEER Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Fahrenheit festival 2018 Beachclub MEER Winterswijk. © DG

Bewoners in protest tegen beachclub Meer rond recreatieplas Hilgelo: ‘De overlast is vreselijk’

WINTERSWIJK - Bewoners en ondernemers rond recreatieplas Hilgelo ondervinden zoveel overlast van Beachclub Meer, dat ze nu gezamenlijk in actie komen. Ze willen voorkomen dat de strandtent, die ’s avonds laat voor veel lawaai zorgt, een volledige drank- en horecavergunning krijgt.

12 reacties

 • Wim Sonderen

  2 jaar geleden
  Theo Tankink jij beweert dat de campings overlast geven? Onderbouw die bewering eens.
 • R. Huising

  2 jaar geleden
  Theo Tankink het geluid is in de verste omtrekken te horen, van de naastgelegen camping hebben we geen last op die manier. Ook niet van de bezoekers maar wel in de avond van de gillende bezoekers en harde muziek.
 • Henk Jansen

  2 jaar geleden
  Dit initiatief heeft alleen voordeel voor de eigenaren……. maar gelukkig zullen er door de herrie en drankoverlast ook steeds minder bezoekers bij Hilgelo komen. dat scheelt mooi wel weer :)
 • Theo Tankink

  2 jaar geleden
  Waar praten we nu eigenlijk over....meer dan de helft van het jaar is de club niet open vanwege de weersomstandigheden. De camping zorgt het hele jaar voor overlast. Het is een recreatiegebied en geen bos.... Wel overlast van de Beach Club, maar niet van de duizenden bezoekers op een warme dag? Laten we de discussie niet laten bepalen door een paar tegenstanders...want die vind je bij elk initiatief dat je neemt in Nederland......
 • H. Oost

  2 jaar geleden
  Het gaat alleen maar om geld. Nergens anders om. Winterwijkers, sta op. Bescherm je natuur. Mooi Hilgelo. Mooi , maar niet meer stil. Ooit zo vanzelfsprekend. Rust en stilte....