Het Tuunterveld bij Winterswijk, gezien vanaf de Mentinkweg. Links de rand van het dorp en de Rondweg-West, rechts het beoogde bedrijventerrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Tuunterveld bij Winterswijk, gezien vanaf de Mentinkweg. Links de rand van het dorp en de Rondweg-West, rechts het beoogde bedrijventerrein. © dG

Bewoners kritisch over industrieterrein tot in de achtertuin: ‘Het is overweldigend’

WINTERSWIJK - Bewoners zijn kritisch over de uitbreiding van een bedrijfsterrein aan de westkant van Winterswijk. Dat hier, in het Tuunterveld, een bedrijventerrein moet komen met een omvang van zo’n 30 voetbalvelden is te groot en zonde van het buitengebied.

22 reacties

 • Willem65

  9 maanden geleden
  Industrie levert meer werkgelegenheid dan de agrarische sector
 • Willem65

  9 maanden geleden
  En denken de bezoekers ook na om de leegloop van jongeren tegen te gaan
 • Willem65

  9 maanden geleden
  En maar zeuren dat de jongeren weg trekken uit de Achterhoek, hoe kan dat toch ?
 • Willem65

  9 maanden geleden
  Fijne reactie voor de mensen die niet mee konden verhuizen met ons omdat wij te ver weg moesten, zitten er nog steeds 15 bij huis omdat zij in de buurt geen passend werk konden vinden. hoor deze reactie, erg medelevend in een gebied die steeds verder vergrijst. En straks maar zeuren dat de jongeren weg trekken. Dat beton zit waarschijnlijk in uw hersens
 • Kleinnagelbrink

  9 maanden geleden
  Geen bedrijven waarvoor 100-den werknemers uit andere landen moeten komen  Bouw die dan maar daar Werkgelegenheid voor Nederlanders? Ok, maar er zijn grenzen Nu importeren we  steeds meer mensen in een te vol land omdat zij nodig zijn voor t werk  Ook zij moeten wonen Anderen komen hier, werken nooit  Niet logisch lijkt me. Zet die dan maar aan t werk.Minder ruimte nodig voor woning- en bedrijfsterreinen Buitengebied moet inderdaad gekoesterd, ook die vreselijke velden met zonnepanelen,  zet die op daken van bedrijventerreinen! Welke toerist wil daar tussen fietsen?
 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Achterhoek