Stephan Meijer, voorzitter van het Kooijveld op het Rommelgebergte.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephan Meijer, voorzitter van het Kooijveld op het Rommelgebergte. © Jan van den Brink

Bewoners recreatieparken Winterswijk zwaar teleurgesteld in gemeente: ‘Na vijf jaar nog geen oplossing’

WINTERSWIJK - Bewoners van de recreatieparken in Winterswijk zijn zwaar teleurgesteld dat er geen nieuwe regels komen over het verblijf in recreatiewoningen. 

6 reacties

 • Jan Janssen

  5 maanden geleden
  Ga terug naar utrecht en laat recreatie recreatie zijn. Permanente bewoning mag daar niet hoe moeilijk is dat te begrijpen?
 • Jan Nuvens

  5 maanden geleden
  Dat er in het verleden niet is gehandhaafd is geen enkele reden dat nooit meer te doen, bij mij in de straat heb ik bijvoorbeeld nooit een agent zien controleren op snelheid, dat wil toch niet zeggen dat ik nu maar gewoon met 100km per uur door de wijk mag. Al deze bewoners weten al sinds het begin dat ze iets deden wat eigenlijk niet mocht, dan moet je nu niet klagen.
 • Bennie Kok

  5 maanden geleden
  het heet toch niet voor niks een "RECREATIE PARK". = bedoeld voor recreatie en niet voor vaste bewoning door wie dan ook.
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  wat verwacht je van ambtenaren die zijn er niet voor de burgers maar alleen voor zichzelf.
 • R. Huising

  5 maanden geleden
  De burgemeester en die mooie partij Winterswijks belang enzo waren al tegen de aanpassing alvorens dat onderzoek uitslag bekend was. Jaren geleden werd het al gelijk van tafel geveegd. Het onafhankelijke advies bureau is dan ook tijdens het onderzoek veranderd met inderdaad alleen te richten op recreatie. Het huidige bestuur van deze gemeente is gewoon een stelletje SU.....S die alleen maar denkt dat alle recreatie woningen verhuurt worden aan de toerist !! En dan maar roepen we doen het goed.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Achterhoek