GKC-rector Jeroen Sanders tijdens de opening van de eerste regenboogtrap in de school.
Volledig scherm
PREMIUM
GKC-rector Jeroen Sanders tijdens de opening van de eerste regenboogtrap in de school. © Theo Kock


De Winterswijkse regenboogtraprel is even bizar als tragisch

ColumnDat het Gerrit Komrij College in Winterswijk een actieve rol speelt in The Great Reset kon niemand voorzien. Zelfs Klaus Schwab en de Britse koning Charles niet, die pleiten voor een nieuwe economische orde, met meer oog voor welvaartsverdeling en duurzaamheid.

6 reacties

 • Michel Fijen

  3 maanden geleden
  Stop met het opdringen van gedachtengoed en symbolen die de verdeling in de samenleving alleen maar vergroten. Leer de kinderen dat respect hebben voor elkaar vele malen belangrijker is dan het OPLEGGEN van respect voor elkaar. De weg naar vrede en respect betekent ook het kunnen luisteren naar andermans meningen ook al staan die lijnrecht tegen je eigen mening. Scholen horen onafhankelijk te zijn. Geen dwang in bepaalde richtingen, onafhankelijk en objectief!
 • Annie van Boven

  3 maanden geleden
  Je zult maar kind zijn van die ouders die zo reageren. Voor dat kind moet het een verstikkende omgeving zijn. Dan geeft het wel wat hoop dat het op een school zit waar er wel mensen zijn die er open voor staan. Ik wens vooral die leerlingen sterkte.
 • Johnny de Oude

  3 maanden geleden
  Winterswijk staat al vrij lang bekend om de dubieuze rol in de oorlog. Dat gedachtegoed is, zo blijkt, nog wat blijven hangen.
 • Ronnie Tempel

  3 maanden geleden
  Mooie Column, geeft weer hoe het zit en de wereld gek aan het worden is door allerlei idiote complotten die mensen ook nog geloven
 • jos ek

  3 maanden geleden
  Normaal is een column een mooie gelegenheid zaken in een ander perspectief te plaatsen, deze column voegt werkelijk niets toe. Erg slecht.