Debbie Haussmann, met op haar arm baby Elin, begint een baby spa in Winterswijk aan de Bossesteeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Debbie Haussmann, met op haar arm baby Elin, begint een baby spa in Winterswijk aan de Bossesteeg. © theo kock persfotografie

Debbie begint een baby spa in Winterswijk: ‘Heerlijk om je kleintje zo te verwennen’

WINTERSWIJK - Puur voor ontspanning en het welzijn van de baby en ook een beetje voor de moeder of vader. In Winterswijk opent eind dit jaar de eerste baby spa in de Oost-Achterhoek.

15 reacties

 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  @Marjan Hutten, kan het zijn dat je een beetje doordraaft?
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @Daan... en dan krijgen we een losgeslagen jeugd met alle gevolgen van dien.. over 12jaar lopen ze dan bij een psycholoog want ze hebben een verwende jeugd gehad en kunnen niet met minder omgaan, niks pamperen de kinderen, van een ;spa; worden ze vast niet beter van, aleen emotioneel zwakker, stop met het verwennen van begin of aan.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @Patrick zo is het maar net; deze verwende prinsesjes doen niks anders dan kletsen koffie en of wijn drinken en deze onzinnige dingen dan bedenken ;Baby spa; gewoon weg niet gezond al dat verwende gedoe.. worden later dan van die verwende zeurende kinderen wat je nu al overal ziet. Wij vroeger waren al blij met boterham met appelstroop en in de kou zwemmen.. neem daar eens een voorbeeld aan en niet aan ;Baby spa;
 • Daan Holkenborg

  2 maanden geleden
  @Marjan,daar zit 'm net de crux. Tegenwoordig worden de kinderen door opa/oma en de bso opgevoed. Wat voor de ouders overblijft is compensatiegedrag in de zin van verwennerij en bijval.
 • Regina de Graaf

  2 maanden geleden
  Wat een commentaar weer! “Wat de boer niet kent..............”

Achterhoek