Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Drugsdealers op oorlogspad: ‘Winterswijk moet van ons worden’

ZUTPHEN/ WINTERSWIJK - Uit het telefoonverkeer tussen twee Winterswijkse drugsdealers (21 en 35 jaar) werd onder meer de zin opgetekend: ‘Heel Winterswijk moet van ons worden’. De twee moesten zich voor de rechter verantwoorden en zeiden helemaal niet zo lang gedeald te hebben: ,,Misschien een paar maanden, meer niet.”

7 reacties

 • Patries

  1 maand geleden
  Via supermarkten? Als je het in de supermarkt verkoopt geef je een behoorlijk signaal af dat harddrugs ok zijn. Dat zijn ze niet. 
 • xxx

  2 maanden geleden
  word tijd dat heel nederland eens flink opgeschoond word met die gasten die denken dat ze heel wat zijn. Weg ermee, verzieken het voor iedereen in dit land met dealen, geweldmisdrijven en noem het maar op. hier doen ze er niks aan, zijn watjes op alle gebied, durven niks te handhaven. Zwak land! je schaamt je kapot dat je nederlander bent!!
 • Adri

  2 maanden geleden
  Tsja in Nijmegen staan ze al jaaaren op dezelfde plek en dat wordt gewoon toegestaan, of de straat wordt afgesloten ofzo maar ze worden nooit eens opgepakt. Mischien gaan die ook andere steden veroveren als ze voor de zoveelste keer weggejaagd worden, dan moet Winterswijk ze maar oppakken denkt Nijmegen dan.
 • Adri

  2 maanden geleden
  Dus voor drugsdealen krijg je nu een taakstrafje? Zo houden de rechtertjes het zelf in stand....een strafblad van 25 pagina's en dan nog eens een laf strafje erbij, het zal hem jeuken dat kan ik je nu al vertellen.
 • Cattig

  2 maanden geleden
  Legaliseren, de verkoop via supermarkt.  Hebben die gangstertjes het nakijken. De btw  zorgt  ervoor dat  de burgers  niet constant belastingverhogingen  krijgen wegens  alle  criminele ontstane geweldsdelicten.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Achterhoek