Vuurwerk. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk. Foto ter illustratie. © ANP/Koen van Weel

Eén jongen met vuurpijl in oog op eerste hulp ziekenhuis Winterswijk

WINTERSWIJK - Eén jongen die een vuurpijl in zijn oog kreeg. Dat was het enige vuurwerkslachtoffer dat de Spoedeisende Hulp (SEH) in ziekenhuis SKB in Winterswijk tijdens oud en nieuw te behandelen kreeg.

7 reacties

 • Fred Dierdorp

  5 maanden geleden
  Het is al jaren belachelijk rustig op de SEH. Ook tijdens de viering van oud en nieuw met normaal vuurwerk. Laatste jaar zonder vuurwerk gelukkig. Regering moet wel inzien dat het verbod volledig zinloos is geweest al 2 jaar. En er komt alleen maar illegale rotzooi het land binnen.
 • Ed Raket

  5 maanden geleden
  Beste beau ter Vloot. Het vuurwerk wat de fietsen handelaar verkocht waar jij op doelt was cat.1 vuurwerk. De fietsenmaker mag hier gewoon reclame voor maken en verkopen, want cat.1 vuurwek is legaal.
 • theo houkes

  5 maanden geleden
  Wat wil je dan omringende landen verkopen het vollop de politie pakt 5 kilo 20 kilo gaat de grens over daarbij als ze terug komen in Nederland kunnen ze zo opgepakt worden maar daar zie je ook geen agent staan dus handhaven kun je dat zo wie zo niet
 • Beau ter Vloot

  5 maanden geleden
  Waarom regels uitvaardigen als je ze niet wil handhaven? Groot verbod op verkoop en de fietsenhandelaar heeft groot bord ‘vuurwerk’ op de stoep staan!! Politieauto rijdt langs en er wordt niet ingegrepen. Zo langzamerhand is het niet meer te snappen. Desondanks allemaal een gezond, gezellig en respectvol nieuw jaar.
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Bij Schiphol is er een vliegtuig in de lucht gevlogen.

Achterhoek