Om binnen een hapje te eten bij horecagelegenheden moeten bezoekers sinds 25 september aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, recent hersteld zijn van een coronabesmetting of dat ze een negatieve coronatest hebben gehad. Dat gebeurt via de CoronacheckApp.
Volledig scherm
PREMIUM
Om binnen een hapje te eten bij horecagelegenheden moeten bezoekers sinds 25 september aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, recent hersteld zijn van een coronabesmetting of dat ze een negatieve coronatest hebben gehad. Dat gebeurt via de CoronacheckApp. © Rob Engelaar

Einde blinde ‘testvlek’ in Achterhoek: Winterswijk krijgt tóch locatie voor coronatest

WINTERSWIJK - Er komt nog deze week een testlocatie in Winterswijk waar niet (volledig) gevaccineerde mensen een voor de QR-code benodigde coronatest kunnen afnemen. Dat laat Stichting Open Nederland weten, die gaat over de verdeling van de testlocaties in Nederland.

6 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  3 weken geleden
  @Henk Bollen,een testlocatie zou centraal gelegen moeten zijn en niet aan het uiterste randje van het land.
 • Henk Jansen

  3 weken geleden
  Doe als Denemarken, geef alles vrij en stop met geld verspillen.
 • Daan Holkenborg

  3 weken geleden
  Lichtenvoorde en/of Borculo was logischer geweest.
 • G.J.W Wassink

  3 weken geleden
  Nog meer weggegooid geld; gewoon de coronapas meteen weer afschaffen.
 • Wenters

  3 weken geleden
  @Wilhelmus Liebrand Elke test-locatie zou op maximaal 20 minuten mogen liggen en dat was in Winterswijk 35-40 minuten dus volledige overbodige en belachelijke reactie. (ongeacht je nu voor of tegen het testen bent)

Achterhoek