Foto ter illustratie. Cliënten van Zozijn hebben een dagbesteding op zorgboerderij Thushoeve in Zevenaar waar een alpaca wordt geschoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Cliënten van Zozijn hebben een dagbesteding op zorgboerderij Thushoeve in Zevenaar waar een alpaca wordt geschoren. © BartHarmsen

Eindelijk concreet plan voor Park Achterhoek in Winterswijk: zorgboerderij en groot zorghotel

WINTERSWIJK - Een hotel voor 100 tot 120 mensen die tijdelijk zorg nodig hebben. Variërend van verstandelijk gehandicapten tot revaliderende ziekenhuispatiënten. Na ruim tien jaar ontwikkelen ligt er voor het eerst een concreet plan voor Park Achterhoek in Winterswijk.

3 reacties

  • L Scholten

    1 maand geleden
    Tadaa! De aap uit de mouw. Mensink heeft financieel belang bij zelfstandig SKB. Altijd al gehad maar lekker onder de pet gehouden.
  • Joop

    1 maand geleden
    Prachtig dat dit project van de grond komt. Mooi compleet plan. Ook heel goed voor de Achterhoek. Winterswijk timmert weer eens goed aan de weg en is duidelijk weer de spil van de Achterhoek.
  • Marijke

    1 maand geleden
    Weer zo'n log gebouw, is Winterswijk zo groot of moet de hele achterhoek naar Winterswijk. Kleinschalig en dichter bij de mensen is een beter plan.
  1. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
    Play

    TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

  2. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
    Play

    Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

Achterhoek