Erik Meinen bij de kleiput.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Meinen bij de kleiput. © Jan Ruland van den Brink

Erik voert actie tegen de kleiput in Winterswijk: ‘De politiek heeft alleen maar ja geknikt’

VrijdaginterviewWINTERSWIJK - Na twee jaar actievoeren tegen de dumping van vervuilde grond in het kraakheldere water van de kleiput in Winterswijk, gloort er hoop. Erik Meinen van de Actiegroep Behoud Kleiput zal blij zijn als van uitstel afstel komt.

3 reacties

 • Kat

  6 maanden geleden
  De politiek is zoals zo vaak ongeschikt. Helaas, maar verstandige mensen gaan er niet in. Bang voor de slangenkuil. Het is vaak ijdelheid en narcisme of eigenbelang wat mensen de politiek indrijft en het gaat erom dat er goed geluisterd wordt naar de omgeving. Ze laten zich echter leiden door mensen die er belangen bij hebben en het grote geld. Ik hoorde een paar jaar geleden persoonlijk van een raadslid dat er een jaar of dertig geleden illegaal gestort door een afvalverwerker werd in een zandgat. Kennelijk voelde hij zich als volksvertegenwoordiger niet geroepen om dat toen te melden.
 • Johann utBroamt

  6 maanden geleden
  De politiek heeft alleen maar ja geknikt. doen ze dat niet altijd? 
 • Mattie

  6 maanden geleden
  Hier zijn we met zijn allen toch weer bedonderd waar we bij stonden door het waterschap en de gemeente. Volgens mij zit de verantwoordelijke wethouder er nog, ze moet gewoon rekenschap afleggen.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Achterhoek