Janne Gerritse en Johan Winkelhorst maken bezwaar tegen vestiging sportschool Anytime Fitness in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Janne Gerritse en Johan Winkelhorst maken bezwaar tegen vestiging sportschool Anytime Fitness in Winterswijk. © Jan van den Brink

Fel protest tegen nachtelijk sportcentrum in hartje Winterswijk

WINTERSWIJK - Tegen het plan om in hartje Winterswijk een sportschool te openen die 24 uur per etmaal open is, zijn forse bezwaren. Omwonenden vrezen geluidsoverlast en onveilige situaties.

De bewoners van de veertien appartementen in hetzelfde complex waar Anytime Fitness wordt gevestigd, zijn woedend dat de gemeente dit zomaar toestaat. ,,Dit is een veertig jaar oud appartementencomplex, dat heel gehorig is. Als er iemand beneden een hamer laat vallen, hoor ik dat helemaal hier bovenin", zegt bewoner Johan Winkelhorst. Hij gaat samen met elf eigenaren van de appartementen bezwaar aantekenen. ,,Wie zegt dat er straks geen drugs wordt verhandeld?”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek