In het Oranjepark in Apeldoorn kwamen op Koningsdag honderden feestgangers bijeen.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Oranjepark in Apeldoorn kwamen op Koningsdag honderden feestgangers bijeen. © Luciano De Graaf

GGD slaat alarm: steeds meer besmettingen door feestjes

Feestjes en bezoek thuis lijken steeds vaker de bron van een coronabesmetting te zijn. De GGD kijkt met zorg naar wat infectieziektenarts Ashis Brahma het ‘begin van een trend’ noemt. 

18 reacties

 • A.F Brandriet

  3 maanden geleden
  De GGD moet zijn werk zelf beter doen en zijn eigen niet met de maatschappij bemoeien Daar hebben we in Nederland andere mensen voor en niet de medische wereld. Want dan kunnen we beter de tweede wereld oorlog erbij halen en concentratie kampen invoeren als het aan de medische wereld ligt. Laat de mensen leven zodat ze dat zelf willen en de verantwoording zelf nemen.
 • Otto Abetz

  3 maanden geleden
  @tinus aardsen, ben jij niet goed bij jouw hoofd? Jongeren zitten al een jaar grotendeels bij papa en mama op de bank hele dagen, en dat terwijl zij weinig te vrezen hebben voor Corona. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat ze zo nu en dan even voor zichzelf kiezen en een feestje organiseren. Gelijk hebben ze!
 • Pieter Zeeuw

  3 maanden geleden
  @Mattie, geef je ooit wel eens inhoudelijk commentaar. Je weet wel met argumenten? Of ben je zo'n MBO kind dat alleen maar kan afgeven op anderen zonder zelf na te denken?
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Lisa "leef en laat leven?" Wie hou je nu eigenlijk voor de gek, jezelf?
 • Lisa visser

  3 maanden geleden
  Leef en laat leven. Wie niet wil feesten blijft toch lekker thuis. Wie wil feesten: veel plezier en geniet ervan!

Achterhoek