Actievoerder Erik Meinen: ,,Wij wachten nog steeds op antwoorden over de onderzoeken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Actievoerder Erik Meinen: ,,Wij wachten nog steeds op antwoorden over de onderzoeken.” © Jan Ruland van den Brink

Half miljoen euro nodig om vervuilde grond in kleiput Winterswijk af te dekken

WINTERSWIJK - Het afdekken van de vervuilde grond die in de Winterswijkse kleiput is gedumpt, gaat bijna een half miljoen euro kosten. De gemeente moet hiervoor een greep doen uit de algemene reserves.

4 reacties

 • Fred Dierdorp

  1 jaar geleden
  En Gunnewiek mag ook opstappen. Ik zou graag een onderbouwing zien waar wethouders over beslissen en wat het de burger/Winterswijk opleverd. Zou eugenlijk bij elke beslissing gemonitord moeten worden waarna ze er ook direct op afgerekend kunnen worden en niet nadat de put gedempt is. Grappige woordspeling.
 • Fred Dierdorp

  1 jaar geleden
  Ik weet nog dat dhr. Tannemaat met klem beweerde dat het Cultuurkwsrtier de Winterswijkers niets extra's zou kosten. En nu lees ik in de programma begroting dat de aankoop van de panden aan het Weurden (kosten ruim 850.000 euro) niet hun geld opbrengen. Los van de vele euro's die het onderzoek en ambtelijke uren sl gekost hebben. Goede reden om op te stappen. Leugens zijn geen fundament voor een bestuurder.
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  dat geld denken ze te halen uit verkoop van bedrijfsterreinen. zo vult Winterswijk het ene gat met het andere.
 • Beau ter Vloot

  1 jaar geleden
  Weggegooid geld, helaas. Maar men wou het niet horen, ondanks de vele protesten. En uiteindelijk zien we de schade weer verhaald op de inwoners ( OZB e.d.)