Henk Jan Tannemaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Jan Tannemaat. © Jan Ruland van den Brink

Henk Jan Tannemaat over de afstraffing door de Winterswijkse kiezer: ‘Er is enorm op de man gespeeld’

WINTERSWIJK - Drie jaar geleden vol enthousiasme begonnen en in volle vaart plannen gemaakt voor woningbouw, industrieterrein, het cultuurkwartier, herinrichting van het centrum. En dan worden afgestraft door de kiezer in Winterswijk. Henk Jan Tannemaat is geen wethouder meer: ,,De kiezer heeft altijd gelijk.”

4 reacties

 • Willie van Laar

  2 weken geleden
  Heb een paar jaar in Winterwijk gewerkt en heb nog nooit zulk schijnheilig achter de ellebogen volk meegemaakt.
 • Anneke De Boer

  2 weken geleden
  En nog steeds wordt het niet begrepen. Je kunt je stinkende best doen, dat is natuurlijk om te respecterdn, maar wanneer je je stinkende best doet voor de "verkeerde" zaken ben je de boel aan het afbreken dn wanneer je daar gedn oog voor hebt, omdat jij vindt dat je xo je best doet en dit gewaardeerd moet worden, moet je echt bij jezelf te rade gaan. Dit is natuurlijk niet speciasl voor deze man, maar op de man spekdn is triest, ook achteraf
 • Tineke van der Linden-Plass

  2 weken geleden
  Ik kwam als ex-raadslid ook in contact met andere gemeenten. Men keek met verbazing naar Winterswijk hoe persoonlijk de aanvallen waren. Ging niet meer over de inhoud maar om persoonlijk gram te halen. Deze komende 4 jaar jaar zal alles anders gaan. Dat is de inwoners beloofd. Ik hoop van ganzer harte dat dit ook echt zo is. Voor alle goedwillende nieuwe en "oude" nog zittende raadsleden en wethouders, maar vooral voor de kiezers. Ik had niet zo'n dikke huid. Als je alles vooraf weet....tja?
 • R. Huising

  2 weken geleden
  Wat een kwats verhaal, de val was jaren geleden al te zien. Besluiten namen ze wel ja maar dan voor eigen plannen en belangen. Maar beslist niet voor de Winterswijkers.

Achterhoek