Het wonder van Winterswijk: dankzij ‘Willie Wortels’ 400 meter geschaatst op 1,5 millimeter ijs

video | updateWINTERSWIJK - Ze moesten er heel vroeg bij zijn, maar dan kon er zaterdagochtend iets na zessen ook geschaatst worden op de nieuwe baan van de Winterswijkse IJsvereniging (WIJV). Hendrik van Prooije was de gelukkige en rondde de 400 meter af op een laagje ijs van hooguit anderhalve millimeter. ,,Ik was helemaal thrilled.”

1 reactie

 • Hennie Piek

  3 maanden geleden
  Toch nog een pluspuntje voor ons dorp. Sinds het corona gebeuren is het dorp helaas uitgestorven. Ook onze Duitse bezoekers komen niet meer.
 1. De jongste scheidsrechter is nu rector op een middelbare school: ‘Prachtige school moet over vijftien jaar nog steeds toekomstbestendig zijn’
  PREMIUM
  interview

  De jongste scheids­rech­ter is nu rector op een middelbare school: ‘Prachtige school moet over vijftien jaar nog steeds toekomstbe­sten­dig zijn’

  DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Hij is de jongste scheidsrechter ooit in het betaald voetbal. Jeroen Sanders (35) was leerling, docent lichamelijke opvoeding en mentor aan het Rietveld Lyceum in Doetinchem. Momenteel is hij conrector en plaatsvervangend rector aan diezelfde school. Per 1 augustus wordt hij rector van het Gerrit Komrij College in Winterswijk.
 1. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

 2. Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer
  Play

  Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer

Achterhoek