Volledig scherm
De hond werd zo zwaar mishandeld dat hij uit zijn lijden moest worden verlost. © Politieagent Willem Saris

Hond zo zwaar mishandeld in Winterswijk dat hij uit lijden is verlost

WINTERSWIJK - Een hond is maandagochtend vroeg rond 05.00 uur aan de Kreilweg in Winterswijk zo zwaar mishandeld, dat hij uit zijn lijden moest worden verlost.

De politie twittert dinsdag een foto waarop de hond te zien is met een wond aan de borst. Wie het dier mishandelde is niet bekend, daarom is de politie op zoek naar getuigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek