Volledig scherm
De hond werd zo zwaar mishandeld dat hij uit zijn lijden moest worden verlost. © Politieagent Willem Saris

Hond zo zwaar mishandeld in Winterswijk dat hij uit lijden is verlost

WINTERSWIJK - Een hond is maandagochtend vroeg rond 05.00 uur aan de Kreilweg in Winterswijk zo zwaar mishandeld, dat hij uit zijn lijden moest worden verlost.

De politie twittert dinsdag een foto waarop de hond te zien is met een wond aan de borst. Wie het dier mishandelde is niet bekend, daarom is de politie op zoek naar getuigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Hekken bij 't Hilgelo toch weer open

    Hekken bij 't Hilgelo toch weer open

    WINTERSWIJK - De hekken rond ‘t Hilgelo zijn weer open en blijven dat zeker een jaar. Dit heeft terreineigenaar Leisurelands besloten na een evalutie dit najaar. Camping Ten Hagen is blij met de maatregel. Zij kregen veel klachten van campinggasten die door de afsluiting er niet door konden met hun invalidewagen of kinderwagen. ,,Bovendien is het erg ongastvrij om een terrein dat voor iedereen toegankelijk is dicht te doen,” aldus de campingeigenaresse Ten Hagen.

Achterhoek