De kleiput in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De kleiput in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Inspectie tikt gemeente op de vingers: onbetrouwbare rapporten gebruikt bij kleiput Winterswijk

DEN HAAG/ WINTERSWIJK - Drie bedrijven en de gemeente Winterswijk hebben een waarschuwing gekregen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Deze organisaties hebben onbetrouwbare keuringsrapporten gebruikt bij het storten van grond in de kleiput in Winterswijk.

9 reacties

 • KritischeOptimist

  2 jaar geleden
  Hahaha, en nu het werkelijke groen links beschrijven aub ipv te schelden op mensen die u niet eens kent. Dit wordt wel heel simpel op deze manier.Klein niveauverschillen je ben ik bang
 • Herman

  2 jaar geleden
  Ik bedoel het Groen Links dat doorgaans scherp het belang van onze leefomgeving in de gaten houdt. Als een lid van deze partij zitting neemt in een college, dan ligt het voor de hand om te zeggen :"Ho wacht eens even, we stoppen met het storten van vervuilde grond". Helaas is dat niet gebeurd. Verder, meneer de Optimist, is het cynisch dat juist Groen Links, een partij die ook het belang van de zwakkeren in de samenleving scherp in de gaten houdt, vaak getrold wordt door reactionaire types. 
 • KritischeOptimist

  2 jaar geleden
  U bedoeld dat groen links waarvan de lokale vertegenwoordigster 'Zomer of Zomers' vorig jaar op vliegvakantie naar Griekenland ging, daar op zoek ging naar de grootste huur BMW, daarin de gehele vakantie heeft rondgecrost en daar trots foto's van op Facebook heeft geplaatst. Dat groen links bedoeld u???
 • Stoker

  2 jaar geleden
  De verantwoordelijkheid en opdrachtgeverschap ligt bij de gemeente Winterswijk. En binnen deze gemeente hebben enkele mensen gefaald. Kan dit zomaar?
 • KritischeOptimist

  2 jaar geleden
  Een volledig gemeentebestuur neemt dit besluit hè, dat zijn de verantwoordelijken in dit hele verhaal

Achterhoek