De kleiput in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De kleiput in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Inspectie tikt gemeente op de vingers: onbetrouwbare rapporten gebruikt bij kleiput Winterswijk

DEN HAAG/ WINTERSWIJK - Drie bedrijven en de gemeente Winterswijk hebben een waarschuwing gekregen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Deze organisaties hebben onbetrouwbare keuringsrapporten gebruikt bij het storten van grond in de kleiput in Winterswijk.

10 reacties

 • Piet Mondriaan

  11 maanden geleden
  Groen Links beschermt een hoop, maar zeker niet onze leefomgeving. Groen Links die ouderen van de brug gooit, omdat ze te duur worden.Daar kunnen we met z'n allen inmiddels wel zeer kort over zijn. En om iemand die een tegenovergestelde mening direct maar heeft een Trol te noemen getuigd nou ook niet van enig goed fatsoen. Dat is nu wel Trollen
 • KritischeOptimist

  11 maanden geleden
  Hahaha, en nu het werkelijke groen links beschrijven aub ipv te schelden op mensen die u niet eens kent. Dit wordt wel heel simpel op deze manier.Klein niveauverschillen je ben ik bang
 • Herman

  11 maanden geleden
  Ik bedoel het Groen Links dat doorgaans scherp het belang van onze leefomgeving in de gaten houdt. Als een lid van deze partij zitting neemt in een college, dan ligt het voor de hand om te zeggen :"Ho wacht eens even, we stoppen met het storten van vervuilde grond". Helaas is dat niet gebeurd. Verder, meneer de Optimist, is het cynisch dat juist Groen Links, een partij die ook het belang van de zwakkeren in de samenleving scherp in de gaten houdt, vaak getrold wordt door reactionaire types. 
 • KritischeOptimist

  11 maanden geleden
  U bedoeld dat groen links waarvan de lokale vertegenwoordigster 'Zomer of Zomers' vorig jaar op vliegvakantie naar Griekenland ging, daar op zoek ging naar de grootste huur BMW, daarin de gehele vakantie heeft rondgecrost en daar trots foto's van op Facebook heeft geplaatst. Dat groen links bedoeld u???
 • Stoker

  11 maanden geleden
  De verantwoordelijkheid en opdrachtgeverschap ligt bij de gemeente Winterswijk. En binnen deze gemeente hebben enkele mensen gefaald. Kan dit zomaar?
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Achterhoek